Supporters

Tuesday, 30 May 2017

4 RAMADHAN 1438H


Hari ketiga berpuasa penuh. Alhamdulillah...

3 RAMADHAN 1438H

29 MAY 2017...


Pancake 5, nestum segelas dan sebiji kurma. Kombinasi lengkap untuk sahur Damia...

Sunday, 28 May 2017

2 RAMADHAN 1438H


Yeayyy. Berjaya puasa penuh hari ni. Tak sakit perut dah. Cuma berbunyi sikit ja...

Saturday, 27 May 2017

1 RAMADHAN 1438H


Tengahari ok lagi...


Tertewas juga akhirnya. Setengah jam sebelum berbuka, lepas minum siap muntah pulak. Esok kita cuba lagi...

# Daripada Abu Hurairah RA bahawa nabi SAW bersabda : Sesiapa yang berpuasa Ramadhan kerana iman dan ketaatan kepada Allah serta mengharapkan keredhaanNya, akan diampunkan semua dosanya yang telah lepas. (Hadith Riwayat Al-Bukhari dan Muslim)

Friday, 26 May 2017

29 SYAABAN 1438H


Yeay...yeay... Esok puasa...

# Selamat tinggal Syaaban
# Ahlan Wa Sahlan Ramadhan

Thursday, 25 May 2017

28 SYAABAN 1438H


Hari last exam sekolah agama. Sekolah kebangsaan sampai esok. Minggu depan dah start cuti. Yeayy, boleh sambut puasa sekali.

Tuesday, 23 May 2017

26 SYAABAN 1438H


Mengasuh Baby Zahin jap hari ni. Sekolah Agama cuti...



Comey sangat...

Monday, 22 May 2017

25 SYAABAN 1438H


Bismillahirrahmanirrahim... Pagi ni exam subjek Tauhid. Petang pula subjek Bahasa Melayu. Doakan Damia k...

Sunday, 21 May 2017

Saturday, 20 May 2017

23 SYAABAN 1438H


Tahniah Kedah. Juara Piala FA 2017...

# Happy birthday Ami Mat

22 SYAABAN 1438H

19 May 2017...


Hadiah saguhati Bahasa Melayu dan pertandingan mewarna...

21 SYAABAN 1438H

18 May 2017...


Bismillahirrahmanirrahim... Hari ni dah start exam sekolah agama...

Monday, 15 May 2017

18 SYAABAN 1438H


Selamat pagi semua. Jangan dok monday blues sangat hari ni tau...

Friday, 12 May 2017

15 SYAABAN 1438H


Exam dah nak dekat. Kena banyak ulangkaji dan buat latihan...

# Salam Nisfu Syaaban

Wednesday, 10 May 2017

12 SYAABAN 1438H

9 May 2017...


Umi ambik Damia kat sekolah hari ni. Walid kat kampung Tok lagi...

Monday, 8 May 2017

11 SYAABAN 1438H


Ok... Hari ni kita belajar menulis nombor. Abaikan baju terbalik tu. Anak murid hyper active hari ni...

Sunday, 7 May 2017

Friday, 5 May 2017

Wednesday, 3 May 2017

Tuesday, 2 May 2017

Monday, 1 May 2017