Supporters

Friday, 31 January 2014

29 RABIUL AWAL 1435H




Mana pengantin ni... Ooo.. Esok baru bersanding.

Sunday, 26 January 2014

24 RABIUL AWAL 1435H




Yeayy... Dah sampai aloq staq. Tak percaya? Nampak tu, pekan rabu kan.?

Thursday, 23 January 2014

Wednesday, 22 January 2014

20 RABIUL AWAL 1435H




Pet baru....


Ni la Baby Maruko...Umur baru 3 bulan.. Hadiah birthday Walid. 
Tq Umi, Aunty Not, Aunty Pijah, Aunty Ina & Skela... Kira Damia punya la sugar glider ni..




Monday, 20 January 2014

18 RABIUL AWAL 1435H







# Happy Birthday Walid!!! TQ walid.Walid is the best father n husband in the world!!Semoga panjang umur,dimurahkan rezeki, dikurniakan kesihatan yg baik,dan bahagia di dunia dan akhirat... Love u so much!! Al-Fatihah untuk  arwah Sharifah Mikhaila Sofea juga...

Saturday, 18 January 2014

16 RABIUL AWAL 1435H




Akhirnya.... Pakai princess ja.. Baru comeii


# Happy birthday Abg Ilhan


Friday, 17 January 2014

Thursday, 16 January 2014

14 RABIUL AWAL 1435H






















# Happy birthday Damia... Dah 5 tahun... Best la boleh sambut birthday kat sekolah ngan kawan2...










Tuesday, 14 January 2014

Monday, 13 January 2014

Sunday, 12 January 2014

10 RABIUL AWAL 1435H





# Happy Birthday Bidadari Umi & Walid...Kalau sofea ada harini, umur sofea dh msuk 3 tahun...:)) lepas Sofea tiada,umi,walid n kakak damia akan rasa sayu sgt bila dengar lagu ni..sebab itulah umi buat video ni..khas utk hari birthday sofea..bila tengok ni hilang sket rindu..Terima kasih, Ya Allah kerana beri peluang kepada kami untuk menjaga bidadari syurga ini...dengan penuh kasih sayang kami...padanya.. walaupon bagi kami hanya sekejap...Moga sofea tersenyum di sana... Al-Fatihah utk Sharifah Mikhaila Sofea...
Love n misssss u......so...much...



9 RABIUL AWAL 1435H




Sambut birthday sekali ngan Abg Adam.. Abg Adam 9 January. Damia pula 16 January.


Barbie Cake... Cantik tak Umi buat.. Nak tempah pun boleh. Click kat Areesya Cookies & Cakes


Bila nak nyanyi  ni...?


Potong cake dulu...


Tq Aunty Skela..


Tq Walid & Umi


Tq Bangchik & Aunty Amy


Tq Uncle Lee & Aunty Ina


Tq Aunty Zah


Tq Aunty Ani


Tq Apak & Aunty Not



# Tq semua yg bagi hadiah & mendoakan Damia... Nanti 16 January, nak buat birthday kat sekolah la.. Best....

Friday, 10 January 2014

8 RABIUL AWAL 1435H




Salam Jumaat... Penghulu segala hari... Nak pegi sekolah. Bukan pegi makan kenduri tau..

Thursday, 9 January 2014

7 RABIUL AWAL 1435H




Letihh... Baru balik sekolah. Setiap hari bawa bekal air, tp tak pernah habis pun.. Malu nak minum katanya..

# Happy birthday Adam & Nana.

Wednesday, 8 January 2014

Tuesday, 7 January 2014

Monday, 6 January 2014

4 RABIUL AWAL 1435H




Damia dah balik sekolah.... Hari ni dah start balik ngan cikgu.

# Happy birthday Qaliff

Saturday, 4 January 2014

2 RABIUL AWAL 1435H




Dah besar dah kucing 3 beradik ni... Masa bagi hadiah kat Umi hari tu, kecik lagi... Tengok kat SINI




Friday, 3 January 2014

1 RABIUL AWAL 1435H




2nd Day kat sekolah.... selepas drama tarik menarik... Meraung juga... Tp, kat dalam kelas cikgu cakap ok ja.. 


As a reward....  sebab Umi tak yah tunggu dalam kelas...