Supporters

Thursday, 29 June 2017

5 SYAWAL 1438H


Bye semua. Jom kita sambung raya dekat KL pulak...

Wednesday, 28 June 2017

Monday, 26 June 2017

2 SYAWAL 1438H


Kami sampai aloq staq pagi tadi. Naik ETS, bukan naik kereta ni. Kereta ni props ja...

Sunday, 25 June 2017

Saturday, 24 June 2017

29 RAMADHAN 1438H


Selamat Hari Raya Baby Sofea. Hari ni hari last ramadhan. Kakak Damia tak posa hari ni sebab tak bangun sahur. Tapi Kakak Damia ponteng posa dalam 4 hari ja tahun ni. Esok lepas raya dengan Tok Umi & Tok Lid, Kakak Damia nak kena balik kampung Walid pula. Nak raya dengan Tok & Tok Wan kat kampung. Nanti lepas raya, kami mai melawat lagi ok. Sayang Baby Sofea. Al-Fatihah...

28 RAMADHAN 1438H

23 June 2017...


Jarum jam macam tak bergerak ja hari ni...

Thursday, 22 June 2017

Wednesday, 21 June 2017

Tuesday, 20 June 2017

25 RAMADHAN 1438H


Mojito... Sedap sangat. Hilang haus Damia, walaupun hari ni tak posa...


Monday, 19 June 2017

24 RAMADHAN 1438H


Menu sahur Damia. Pancake dah, cekodok dah, nasi selalu sangat dah. Kali ni kita layan roti jala cicah susu pekat. Sedapppp...



Saturday, 17 June 2017

Thursday, 15 June 2017

Wednesday, 14 June 2017

19 RAMADHAN 1438H


Siap ala kadar ja hari ni. Harap-harap sekolah buka la hari ni...

Tuesday, 13 June 2017

18 RAMADHAN 1438H


Pantun terkerat... "Siap cantik-cantik nak pergi sekolah, sekolah tutup... Kah... Kah... Kah..."

Monday, 12 June 2017

17 RAMADHAN 1438H


Besaq sungguh dugaan hari ni bila berjalan dengan budak jantan 2 orang ni time bulan posa...

# Happy birthday Aunty Ani

Saturday, 10 June 2017

15 RAMADHAN 1438H


Hari ni tak posa. Pagi tadi tak bangun soq. Boleh kawan dengan Rania masa berbuka ni...

Friday, 9 June 2017

14 RAMADHAN 1438H


Dok kat sini baru sejuk sikit. Kalah aircond rumah time posa-posa ni...

Sunday, 4 June 2017

9 RAMADHAN 1438H


Tak sempat dah nak surprise birthday Tok Umi waktu berbuka. Jom, kami berbuka dulu dalam kereta...



# Happy birthday Tok Umi

Friday, 2 June 2017

7 RAMADHAN 1438H


Selamat berbuka semua. Minum ja dulu. Makan lepas ni. Kakak Sabrina lupa masak nasi la pulak...


video

Mercun merbahaya. Kita main bunga api je...

# Happy birthday Aunty Amy



Thursday, 1 June 2017

Tuesday, 30 May 2017

4 RAMADHAN 1438H


Hari ketiga berpuasa penuh. Alhamdulillah...

3 RAMADHAN 1438H

29 MAY 2017...


Pancake 5, nestum segelas dan sebiji kurma. Kombinasi lengkap untuk sahur Damia...

Sunday, 28 May 2017

2 RAMADHAN 1438H


Yeayyy. Berjaya puasa penuh hari ni. Tak sakit perut dah. Cuma berbunyi sikit ja...

Saturday, 27 May 2017

1 RAMADHAN 1438H


Tengahari ok lagi...


Tertewas juga akhirnya. Setengah jam sebelum berbuka, lepas minum siap muntah pulak. Esok kita cuba lagi...

# Daripada Abu Hurairah RA bahawa nabi SAW bersabda : Sesiapa yang berpuasa Ramadhan kerana iman dan ketaatan kepada Allah serta mengharapkan keredhaanNya, akan diampunkan semua dosanya yang telah lepas. (Hadith Riwayat Al-Bukhari dan Muslim)

Friday, 26 May 2017

29 SYAABAN 1438H


Yeay...yeay... Esok puasa...

# Selamat tinggal Syaaban
# Ahlan Wa Sahlan Ramadhan

Thursday, 25 May 2017

28 SYAABAN 1438H


Hari last exam sekolah agama. Sekolah kebangsaan sampai esok. Minggu depan dah start cuti. Yeayy, boleh sambut puasa sekali.

Tuesday, 23 May 2017

26 SYAABAN 1438H


Mengasuh Baby Zahin jap hari ni. Sekolah Agama cuti...


video

Comey sangat...

Monday, 22 May 2017

25 SYAABAN 1438H


Bismillahirrahmanirrahim... Pagi ni exam subjek Tauhid. Petang pula subjek Bahasa Melayu. Doakan Damia k...

Sunday, 21 May 2017

Saturday, 20 May 2017

23 SYAABAN 1438H


Tahniah Kedah. Juara Piala FA 2017...

# Happy birthday Ami Mat

22 SYAABAN 1438H

19 May 2017...


Hadiah saguhati Bahasa Melayu dan pertandingan mewarna...

21 SYAABAN 1438H

18 May 2017...


Bismillahirrahmanirrahim... Hari ni dah start exam sekolah agama...

Monday, 15 May 2017

18 SYAABAN 1438H


Selamat pagi semua. Jangan dok monday blues sangat hari ni tau...