Supporters

Tuesday, 31 December 2013

28 SAFAR 1435H




Last nasi untuk tahun 2013..... Tahun depan baru jumpa nasi pulak.. Hehehe..

# Banyak suka dan duka sepanjang tahun 2013. Diharap tahun 2014 akan memberi lebih inspirasi dan kejayaan kepada semua...

" Sometimes you have to forget what's gone, appreciate what still remain, and look forward to what's coming next "






Monday, 30 December 2013

Sunday, 29 December 2013

Saturday, 28 December 2013

Tuesday, 24 December 2013

Monday, 23 December 2013

20 SAFAR 1435H




Tolongggg.... Hidung saya melecet sampai berdarah...

# Happy birthday Kakak Sofena

Sunday, 22 December 2013

19 SAFAR 1435H




Kali ni ronda naik lorii... Best kan Abg Adam.. Danial pun ikut sekali.

Saturday, 21 December 2013

Thursday, 19 December 2013

16 SAFAR 1435H





# Result PMR dah keluar? Tahniah kpd semua calon PMR 
# Tahniah Abg Afiq, Abg Fais, Kakak Sofena & Kakak Aina

Wednesday, 18 December 2013

Sunday, 15 December 2013

Saturday, 14 December 2013

11 SAFAR 1435H




Pagi td dah melawat kubur Baby Sofea.... Rindu sgt2.. Ni dah print gambar Baby Sofea.. Hilang sikit rindu.

Friday, 13 December 2013

10 SAFAR 1435H




Dah dapat uniform tadika... 2 Jan 2014 dah start sekolah.... 

# Sorry Walid... Hari ni birthday Walid dalam tahun hijrah la... Happy birthday

Wednesday, 11 December 2013

8 SAFAR 1435H




Baby baru... Cantik tarikh lahir. 11.12.13

# Tahniah Ami Chon & Aunty Aleesya

Monday, 9 December 2013

6 SAFAR 1435H




Umii... Rindu Baby Sofea la... Nak tido dalam katil ni boleh tak?

# Hari ni birthday Baby Sofea yang ke 3 tahun dalam tahun Hijrah... Al-Fatihah.

# Happy birthday Tok Ami Dayat

Sunday, 8 December 2013

Saturday, 7 December 2013

Friday, 29 November 2013

25 MUHARAM 1435H




Masih terasa kehilangan....

# Genap seminggu pemergian Arwah Sharifah Mikhaila Sofea.... Al-Fatihah.

Monday, 25 November 2013

21 MUHARAM 1435H




Time to cheer up Kakak Damia.... @Dataran Putrajaya with Qaliff.

Saturday, 23 November 2013

19 MUHARAM 1435H




Kehilangan Baby Sofea tetap dirasai...

# 19 Muharam merupakan tarikh kelahiran Damia dalam tahun Hijrah.... Moga panjang umur dan menjadi anak yang solehah...

Friday, 22 November 2013

18 MUHARAM 1435H




# Al-Fatihah..... Sharifah Mikhaila Sofea Bt Syed Mohd Fahrulrazi... 6 Safar 1432H - 18 Muharam 1435H

Thursday, 21 November 2013

Wednesday, 20 November 2013

16 MUHARAM 1435H




Alaaa.. Sofea demam la hari ni... Tapi ni dah kurang panas dah. Ubat pun dah makan. Nasib ada Kakak Damia.... Boleh tolong check temperature..

Sunday, 17 November 2013

13 MUHARAM 1435H




Dah boleh start kayuh dah ni............


Sofea dok kat belakang boleh??

Saturday, 16 November 2013

12 MUHARAM 1435H




Yeayy... Ada juga gambar dengan sarung tangan princess... Hehehe


Kenapa la Ummi tak tocangkan rambut tu... Kalau tak, mesti lagi comeii..

# Happy birthday Ami Afzan
#  MomentCam