Supporters

Sunday, 31 July 2016

26 SYAWAL 1437H


Bubles...

Saturday, 30 July 2016

Thursday, 28 July 2016

23 SYAWAL 1437H


By hook or by crook, mulai hari ni, kena start minum susu putih dah. Gigi macam tak berapa sihat dan kuat. Semenjak lahir, Damia memang tak pernah minum susu formula. Rasa macam nak muntah. Cuba-cuba tu adalah.  Kawan-kawan, susu brand apa yang sedap dan boleh diterima oleh tekak? Tolong...

Wednesday, 27 July 2016

22 SYAWAL 1437H


Umi hantar kat pagar ja tau. Jangan masuk sampai dalam. Malu...

Tuesday, 26 July 2016

21 SYAWAL 1437H


Handphone kertas. Ingat betul-betul Walid beli baru tadi...

Monday, 25 July 2016

20 SYAWAL 1437H


Chika tidur sini ya malam ni. Besok boleh kejutkan Damia pergi sekolah. Hari ni ponteng sekolah lagi sebab bangun lewat pagi tadi...


video

Massage time. Gedik la Chika ni...

Thursday, 21 July 2016

Wednesday, 20 July 2016

15 SYAWAL 1437H


Sorry cikgu. Umi tersilap bagi tudung hari ni. Terpaksa la pakai tudung sekolah agama. Nasib tak kena denda tadi...

Tuesday, 19 July 2016

14 SYAWAL 1437H


Sebelum balik dari sekolah kebangsaan, beli dulu apa yang patut...

Sunday, 17 July 2016

12 SYAWAL 1437H


Tq qalif sebab tolong cabutkan gigi damia walaupon damia cuma suruh rasa je gigi tu goyang.. 

Saturday, 16 July 2016

11 SYAWAL 1437H


Yeay... Nak pergi makan nasik minyak jap. Majlis perkahwinan Kak Aliyah dan Abg Hazwan. Nampak macam flower girl tak...?
Tahniah... Moga bahagia hingga ke Jannah...

Friday, 15 July 2016

10 SYAWAL 1437H


Hari ni ada Jamuan Hari Raya di Sekolah Agama. Semua kena pakai baju raya. Damia pakai kurung coklat hari ni. Biskut raya pun, semua pakat-pakat bawa. Best... 
Selamat Hari Raya Semua...

Wednesday, 13 July 2016

8 SYAWAL 1437H


Konon-konon nak buat boomerang. Tak jadi la pulak. Video rosak...

Monday, 11 July 2016

Sunday, 10 July 2016

5 SYAWAL 1437H

video

4 generasi bermain mercun. Jangan tiru aksi ini tanpa pengawasan orang dewasa. Bahaya...

Saturday, 9 July 2016

4 SYAWAL 1437H


Singgah Istana Anak Bukit sebelum pergi kenduri kahwin. Pagar ja pun dah cantik...


Teman Tok makan kenduri rumah Tok Bibi Zah. Lepas ni, rumah Tok Ami Hassan pulak...


Friday, 8 July 2016

Thursday, 7 July 2016

2 SYAWAL 1437H


Unggun api @ kampung. Best... Kutip sampah lepas open house. Siap bakar sampah lagi...

Wednesday, 6 July 2016

1 SYAWAL 1437H


Eid Mubarak 1437H.
Kawan-kawan semua raya kat mana? Damia raya kat Kajang tahun ni. Esok pagi baru balik Loqstaq...

Tuesday, 5 July 2016

30 RAMADHAN 1437H


Cari baju raya Qaliff pulak. Sempat lagi kan. Yeayy... Esok raya...


# Penghujung Ramadhan...
Semoga berkesempatan sekali lagi bertemu dengan Ramadhan 1438H

Monday, 4 July 2016

Sunday, 3 July 2016

28 RAMADHAN 1437H


Sapa tau, ni ketupat jantan ke, ketupat betina?

# Ketupat tak siap

Saturday, 2 July 2016

Friday, 1 July 2016

26 RAMADHAN 1437H


Sempat juga sahur hari ni. Sambil-sambil tengok Portugal vs Poland. Yeayyy Portugal menang penalti @ quater final EURO 2016.