Supporters

Saturday, 30 April 2016

22 REJAB 1437H


Majlis bacaan Yasin dan Tahlil anjuran JMB kawasan kediaman Damia... 

Friday, 29 April 2016

Thursday, 28 April 2016

20 REJAB 1437H


Tengok kat hujung sana. Ada gerai sempena Hari Usahawan kat sekolah. Nanti boleh beli macam-macam. Semalam kelas Damia kena bawa buah mangga untuk dijual hari ni...

Wednesday, 27 April 2016

Tuesday, 26 April 2016

18 REJAB 1437H


Sampai rumah lepas sekolah, terus cari pensil atau pun pensil warna. Kalau tak mewarna, menyonteng ja kerjanya...

Monday, 25 April 2016

Saturday, 23 April 2016

Friday, 22 April 2016

14 REJAB 1437H


Umi, tudung ni kembang la. Cuba Umi tolong buatkan bagi nampak macam tudung Umi. Boleh kan?

13 REJAB 1437H


Berat sangat kan beg Damia? Damia dah cakap haritu tak percaya...

Tuesday, 19 April 2016

11 REJAB 1437H


Meja study ada kat belakang tu. Tapi, kat lantai juga yang best...

Sunday, 17 April 2016

Saturday, 16 April 2016

8 REJAB 1437H


Jom tengok movie dulu. Comey la Mowgli dengan Baloo dalam The Jungle Book ni. Seriyes rugi sapa yang tak tengok...

Friday, 15 April 2016

7 REJAB 1437H


Chikaaa... Jangan kacau la. Damia nak buat kerja sekolah ni...


Macam sticker tak?


Thursday, 14 April 2016

Tuesday, 12 April 2016

4 REJAB 1437H


Yeayy... Malam dah boleh pakai selimut. Sebab apa tau? Sebab, aircond dah boleh on. Sebelum ni rosak. Huhu...

3 REJAB 1437H


Main congkak dulu...

Sunday, 10 April 2016

Saturday, 9 April 2016

1 REJAB 1437H


Besttt... Naik bas double decker...


Balik dari KL tadi, Damia naik LRT... Hebat woo. Lepas ni nak naik lagi la...

# Salam 1 Rejab 1437H

Friday, 8 April 2016

30 JAMADIL AKHIR 1437H


Nak pergi sekolah pun kena siap cantik-cantik juga. Baru selesa nak belajar nanti...

Tuesday, 5 April 2016

27 JAMADIL AKHIR 1437H


Keluarga saya. Takpa kan kalau Damia lukis gambar Sofea sekali walaupun Sofea dah tak ada?
Damia rindu Sofea sangat-sangat...

Monday, 4 April 2016

Sunday, 3 April 2016

25 JAMADIL AKHIR 1437H


Tudung favourite ni. 3 hari dah tudung yang sama...

# Selamat pengantin baru Uncle Fareez & Aunty Dhiya Aisyah.

Saturday, 2 April 2016