Supporters

Thursday, 31 October 2013

26 ZULHIJJAH 1434H




Hari ni turn Damia masak tau... Jangan kacau k...


Dah lapar ke?

Monday, 28 October 2013

23 ZULHIJJAH 1434H




Tok pun minat buku kucing... Boleh share ngan Tok.


Petang ja mesti hujan... Sejuk... Tido tak bangun2.

Sunday, 27 October 2013

22 ZULHIJJAH 1434H




Qaliff nak pindah balik kampung...


Bye...bye Qaliff. Nanti mai KL selalu tau.





Saturday, 26 October 2013

21 ZULHIJJAH 1434H




Apa kes pulak ni...?


Comeyy sangat kan saya... hehehehehe

# Dengar kata, ada berita gembira....


Friday, 25 October 2013

Thursday, 24 October 2013

19 ZULHIJJAH 1434H




Saya dah besarrrr...........


........ siang   tido  mengantuk, malam berjaga....


Wednesday, 23 October 2013

Sunday, 20 October 2013

15 ZULHIJJAH 1434H




Makcik Cashier, cepat sikit kira... Adik saya tunggu dalam kereta ni.


Time weekend boleh keluar ronda2 memang best la.


Saturday, 19 October 2013

14 ZULHIJJAH 1434H




Hantu bahulu kembali....


Burpp... Alhamdulillah, habis sebotol minum susu.

Friday, 18 October 2013

13 ZULHIJJAH 1434H




Tengok ni Umi... Damia dah pandai tulis laju2 macam umi...


Umi pulas telinga ka?


Thursday, 17 October 2013

12 ZULHIJJAH 1434H




Komik Upin & Ipin. Saya suka... Saya suka...


Baru nak lega demam pun, still kena fisio tau....


Wednesday, 16 October 2013

11 ZULHIJJAH 1434H




Belajar solat bersama Kak Ros


Lepas mandi pon dok lali lagi... Alhamdulillah, Sofea dah baik demam.

Tuesday, 15 October 2013

10 ZULHIJJAH 1434H





Selamat Hari Raya Aidil Adha 1434H


Saya tak pakai baju raya hari ni.... Demam la. Doakan Sofea k.


Monday, 14 October 2013

9 ZULHIJJAH 1434H




Janggut Walid....


Satu hari tak leh tido hari ni.... Selsema.... Takpa, esok dah boleh raya. 



#  Puasa Hari Arafah iaitu 9 Zulhijjah, dapat menebus dosa setahun yang lalu dan setahun yang akan datang...

Sunday, 13 October 2013

Saturday, 12 October 2013

Friday, 11 October 2013

Tuesday, 8 October 2013

Monday, 7 October 2013

2 ZULHIJJAH 1434H




Sakit tekak la hari ni........ Hehehehe... Boleh makan aiskrem.


Cantik tak hari ni... Dah mandi tau.

# Happy birthday Aunty Zah & Aunty Not 


Sunday, 6 October 2013

1 ZULHIJJAH 1434H




Syok main punya pasal... Ngantuk pun boleh tahan mata lagi..


Tak macam saya.... Ngantuk saja, terus tido.


Saturday, 5 October 2013

29 ZULKAEDAH 1434H




Hari ni ada kawan teman main... Qaliff comeii...


Baju baru.... Tq Aunty Pijah