Supporters

Sunday, 31 March 2013

19 JAMADIL AWAL 1434H




Mix & Match


Cute...

Friday, 29 March 2013

17 JAMADIL AWAL 1434H




Jom breakfast...... Mushroom soup + Roti Gardenia


Sofea pun breakfast juga... Susu + Nestum

# Happy birthday Tok Lid

Thursday, 28 March 2013

16 JAMADIL AWAL 1434H




Tungu ya Baby pink...Damia tengah masak nestum ni.


Fly-Away Ladybug.... 

Wednesday, 27 March 2013

15 JAMADIL AWAL 1434H




Hari ni nak suruh Ummi buat kek la.. Jap, nak pilih design kek princess dulu.. 


Lepas mandi, minum susu and masuk dalam selimut balik. Sejuk sangat pagi ni. Hujannnnn....

Tuesday, 26 March 2013

14 JAMADIL AWAL 1434H




Ummi jangan kacau... Turn Damia pulak nak main game.


Cakkkkk.....

# Happy birthday Aunty Pijah

Monday, 25 March 2013

Sunday, 24 March 2013

Saturday, 23 March 2013

11 JAMADIL AWAL 1434H




Nasi Lemak Royale Kedah.... Mai pekena dulu.....


Hari ni makan aiskrem la..... Hehehehe

Thursday, 21 March 2013

9 JAMADIL AWAL 1434H




Rambut tak sikat... Dah macam hantu Kak Limah....


Sikat macam ni kan cantik...

# All the best to all SPM candidates... Kakak Yaya, Abg Alip, Kakak Farihah.

Tuesday, 19 March 2013

7 JAMADIL AWAL 1434H




Baca buku cerita la pulak. Heeee


Diapers Moo ni comel kan?

# Happy birthday Aunty Ina & Ami Din

Friday, 15 March 2013

3 JAMADIL AWAL 1434H




Belajar menulis pula pagi ni.... 


Baru bangun tido... Saya tak mandi lagi la..

Wednesday, 13 March 2013

1 JAMADIL AWAL 1434H




Sakit mata lagi.... Tolonggggg........


Semut @ nyamuk punya angkara...

Monday, 11 March 2013

Sunday, 10 March 2013

27 RABIUL AKHIR 1434H




Jalan-jalan lagi hari ni.... Jom pi rumah Qaliff... Opss lupa pakai seatbelt la... Walid... Stop dulu!!!!


Sofea tak nak dok kat car seat la hari ni.. Nak Umi peluk pula.. Tak payah pakai seatbelt dah.

Saturday, 9 March 2013

26 RABIUL AKHIR 1434H




Happy birthday Kakak Hanis.. Gambar dgn birthday girl tak ada.. Saya kan pemalu............  


Cup cakes untuk Sofea... Smile....

Thursday, 7 March 2013

24 RABIUL AKHIR 1434H




Td bawa Baby Sofea check up kat sini. Tapi susah betoi nak sebut nama tempat ni.... 


Ni bukan cara akhir untuk hentikan sedu yang semalam tu... Hehehe... Tengah buat BSER Test kat HUKM. Kalau nak tau lebih lanjut, klik la kat situ...