Supporters

Thursday, 31 January 2013

19 RABIUL AWAL 1434H







# Poem without words

Wednesday, 30 January 2013

18 RABIUL AWAL 1434H




Ishh... malunya... Napa tunjuk bantal busuk Damia? Ni mesti kes terlupa nak ambik gambar ni....


Tidoq tak ingat... Masa mana la Walid ambik gambaq ni?

Tuesday, 29 January 2013

17 RABIUL AWAL 1434H




Kan dah cakap... Ada telefon besaq ni senang sikit nak update blog.. Hehehe.. Sebenarnya, senang sikit Damia nak main game.. Jangan bagitau Umi & Walid tau..


Jom... Sofea nak pegi check telinga kat HUKM.. Sapa nak ikut?

Monday, 28 January 2013

16 RABIUL AWAL 1434H




Dapat hadiah baju princess... Tq Nenek..


Napa tak pasang lampu Umi... Gelap, x cantik gambaq Sofea.

Sunday, 27 January 2013

15 RABIUL AWAL 1434H




Sama tak muka kami? Ni my cousin... Qaliff.. Lepas ni mai la umah Kakak Damia selalu. Dah dekat sgt dah..


Apa la Walid ni... Dah tengah malam baru nak snap gambar Sofea.. Time pakai baju cantik2 taknak snap..

Saturday, 26 January 2013

14 RABIUL AWAL 1434H


Time2 Umi demam ni, damia kemas katil sendiri tau.. 


Kakak Damia tolong kemas katil Sofea sama tau... Kesian kat Umi....

# Moga cepat sembuh... Sayang Umi....

Friday, 25 January 2013

13 RABIUL AWAL 1434H




Hi... Kawan2 sihat hari ni? Saya selsema lagi hari ni.. Umi pula demam.. Kena la pakai mask ni. Takut berjangkit dekat baby..


Nanti Kakak Damia bagi susu dekat Sofea tau.. Kesian kat Umi.. Cepat sembuh tau Umi..

Thursday, 24 January 2013

Wednesday, 23 January 2013

11 RABIUL AWAL 1434H




Mari belajar ABC bersama Upin & Damia... hehehe


# Happy birthday Bibi Adaa

Tuesday, 22 January 2013

10 RABIUL AWAL 1434H




Ni bukan iklan ubat gigi tau... Cuma nak tunjuk Barbie tu je... Lepas ni putih la gigi saya.. Sekarang tak boleh tunjuk gigi lagi...


Saya takda gigi lagi. Macammana nak gosok gigi....

Monday, 21 January 2013

9 RABIUL AWAL 1434H




Tq Tok Umi & Tok Lid... Best la scooter ni.. Tolak slow2 ja.. Takut jatuh. Nanti lama2 pandai la..


Hebatnya saya hari ni... Dah boleh pegang benda.. Nanti saya nak pegang botol susu pula la.. Boleh hisap susu dalam botol sendiri... Chaiyok...chaiyok..

# Happy birthday Umi Shah... Betul ke ni.. Macam salah panggilan ja.

Sunday, 20 January 2013

8 RABIUL AWAL 1434H




Happy birthday Walid... Sorry Walid, Damia dah suruh Umi buat kek Boboiboy, tapi Umi tak reti buat.. Kek ni ja yang Umi buat.. tapi cantik.
We love you....


Kat Kedah orang sambut birthday Walid ke... Kuat bunyi meriam.. Siap dapat cuti lagi.. Hebat Walid.

# Happy birthday Walid
# Happy birthday DYMM Sultan Kedah

Saturday, 19 January 2013

7 RABIUL AWAL 1434H




Bestnya dapat hadiah... Boleh balik main ngan  BabySofea.. Tq Kakak Sabina


Hadiah saya tak de ke?



Friday, 18 January 2013

6 RABIUL AWAL 1434H





Tq Bibi Adaa... Syoq la boleh tukaq2 baju... Barbie yang lain pun boleh salin baju sekali... Cantikkk..


Baby ada baby alive... Nak cakap macam baby alive boleh?

# Happy birthday Abg Ilhan


Thursday, 17 January 2013

5 RABIUL AWAL 1434H




HUKM lagi hari ni.... Check mata Baby Sofea.


Umi... mata Sofea ok ja kan? 

Wednesday, 16 January 2013

4 RABIUL AWAL 1434H





Today is my birthday... Dah 4 tahun... Tapi kan Umi, dinosaur kaler hijau ek? Bukan kaler pink ke? Heheeheh... Tq Umi..Kawan2 semua tolong doakan Damia moga berjaya di dunia & akhirat. Doakan Baby Sofea sama macam kat sini tau.











Happy birthday Kakak Damia... Jangan nakal2 tau.. Moga jadi kakak yang baik. Baby Sofea sayang Kakak Damia sgt2.

Tuesday, 15 January 2013

3 RABIUL AWAL 1434H




Nasib baik tak nampak hingus kat hidung... Hari ni saya selsema & sakit tekak la.. Nak makan apa ye supaya cepat baik?


Jom semua kawan2... Kita main bola hari ni..

Monday, 14 January 2013

2 RABIUL AWAL 1434H




I love pink... Lagi2 princess.. Tq Tok Umi.


Saya pun pink... Baru sama dengan Kakak Damia..

# Happy birthday Isyaa & Aunty Shuhada . Aunty ke Kakak ni... Confius la...

Sunday, 13 January 2013

1 RABIUL AWAL 1434H




Ni Toklid saya... Tadi hantar Toklid balik kampung naik keretapi kat KL Sentral... Best.. Dapat baju princess lagi. Tq Toklid & Tok Umi


Saya pun dapat baju princess..... Nanti sofea tunjuk k...

Saturday, 12 January 2013

29 SAFAR 1434H




Happy birthday Baby Sofea... Dah 2 thn ye... Kek ni Kakak Damia habiskan k?





Hari ni cukup 2 tahun umur saya. Jom kawan2... kita aminkan doa ini.

" Ya Allah ya Tuhanku, aku memohon padaMu agar berikan ku kehidupan yang normal seperti bayi2 normal yang lain. Kau berikan aku akal yang bijak, pertuturan yang baik, penglihatan yang baik, pendengaran yang baik, pernafasan yang baik dan anggota tubuh yang baik. Ya Allah ya Tuhan ku, kau berikanlah aku keupayaan untuk menghisap susu dan menelan air liur ku dengan sendiri. Kau lembutkanlah sendi2 ku agar aku boleh bergerak seperti bayi2 normal yang lain. Kau kembanglah otakku, Kau pulihkanlah otakku dan Kau rangsanglah sarafku. Kau sembuhkanlah aku secepat mungkin dengan sepenuhnya. Ya Allah ya Tuhanku, Kau permudahkanlah urusanku dan kau kabulkanlah permintaan ku ini... Aminnnnn... "